Skip to main content

Vil du jobbe hos oss?

Aarsleff Rail er på jakt etter dyktige ansatte som kan bistå med fornyelse og vedlikehold av både privat og offentlig jernbane. Vi trenger også flinke ansatte med kompetanse innen signal, tele og fiber, da dette også inngår i våre prosjekter.

Les intervju med en av våre ansatte under.

Vi er opptatt av å kunne tilby et godt arbeidsmiljø og gunstige betingelser for våre ansatte. Nødvendig opplæring vil bli gitt, og vi lar også ansatte delta på kurs dersom dette er hensiktsmessig.

Her får du oversikt over alle ledige stillinger hos Aarsleff Rail. Du har selvfølgelig også mulighet til å sende en åpen søknad til oss, dersom du ønsker det.

Intervju med ansatt:

Hvordan er det å jobbe hos Aarsleff Rail?

Stian Melby jobber som BAS i Aarsleff Rail, og til daglig arbeider han med både vedlikehold og oppføring av nye jernbanespor. Han har god erfaring med å kjøre skinnevei-maskin, og synes derfor det er flott at Aarsleff Rail har tilgang på toppmoderne maskiner og utstyr.

Når Melby får spørsmål om hva han synes er det beste ved å jobbe hos Aarsleff Rail, er han klar i sin sak.

– Arbeidsoppgavene. Jeg liker jobben min og kollegaene jeg jobber sammen med. Arbeidet er veldig variert. Selve arbeidsoppgavene baseres kanskje på mye av det samme, men det er alltid nye steder og utfordringer å ta fatt på. 

Godt arbeidsmiljø

BAS-en er også fornøyd med arbeidsmiljøet, som han beskriver som svært godt. Flere av firmaets ansatte har vært med i mange år, noe som gjør teamet sammensveiset. 

– Vi har det veldig trivelig sammen på jobb, og arbeidsmiljøet er veldig sosialt. Aarsleff Rail satser dessuten på ansatte i form av kurs og utdanning eller skole, noe jeg har erfart at mange synes er kjekt.

Arbeider over hele landet

Siden jernbaneskinner kan strekke seg over store avstander, er heller ikke arbeidsdagene til de ansatte begrenset til ett enkelt sted.

– Vi er ikke på samme sted lenge av gangen. Vi reiser rundt og har store prosjekter flere steder – fra grensa i sør til Bodø i nord. Arbeidet strekker seg over hele landet.

Oppfordrer flere til å søke

Dersom du vurderer å søke jobb hos Aarsleff Rail, har Melby en klar oppfordring til deg: 

– Folk bør absolutt søke. Dette er en litt annerledes bransje innenfor bygg og anlegg, og mange lurer kanskje på hva arbeidet går ut på. Det jeg kan si, er at arbeidet er veldig spennende!